Projektkonkurrence

Lilholm & Partnere er din samarbejdspartner i København, når det kommer til projektkonkurrence på Sjælland og i resten af landet. Vi yder faglig og professionel assistance i rollen som konkurrencesekretær for en til lejligheden nedsat bedømmelseskomité.

Arkitektkonkurrence / Projektkonkurrence

 

Ønsker en bygherre flere rådgiveres bud på design og udformning af et bygningsanlæg, kan der gennemføres en projektkonkurrence/arkitektkonkurrence.

En sådan projektkonkurrence kan gennemføres som en tofaset model, hvor den første fase er anonym og omfatter fem-syv deltagere. Ved overgangen til den anden fase reduceres deltagerantallet oftest til eksempelvis tre eller fire deltagere, og anonymiteten hæves. På denne måde har bygherre mulighed for at kommentere de enkelte forslag inden den afsluttende konkurrence.

Oftest gennemføres den anden fase af konkurrencen ligeledes som udbud med forhandling, således at der kan indgås rådgiveraftale med vinderene for projektering af det konkrete projekt.

Vores rolle i konkurrencen

 

Vi har stor erfaring i at gennemføre projektkonkurrence herunder varetagelse af rollen som konkurrencesekretær for en bedømmelseskomité.

Vores opgave i konkurrencen omhandler blandt andet at sikre, at processen gennemføres, således at det bedst mulige resultat opnås.

Vi udarbejder konkurrenceprogram og konkurrencebetingelser ligesom vi koordinerer udarbejdelsen af baggrundsnotater.

 

Kontakt os for hjælp til projektkonkurrencer

 

De er velkommen til at kontakte Lilholm & Partnere, i Lyngby, på telefon 21 77 27 07, hvis De ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med en projektkonkurrence.​

Du kan også skrive til vores e-mail info@lilholmogpartnere.dk, eller kontaktformularen øverst til højre.​